2023. márciusi ajánlatunk!

A kizárólag gyógyszertárban kapható La Roche-Posay bőrgyógyászati hátterű, francia kozmetika márka, amely a bőrgyógyászokkal való szoros együttműködéséről, valamint az érzékeny bőrű emberek mindennapi életminőségének javítására való törekvéséről ismert.

Ezért a La Roche-Posay készítmények összetétele minimalista, előállításuk pedig szigorú gyártási előírások szerint történik. A La Roche-Posay termékcsalád készítményeit valamennyi érzékeny bőrtípus speciális igényeinek megfelelően fejlesztik ki, és megoldást nyújthatnak például az atópiás ekcémára, aknéra, rozáceára vagy napallergiára hajlamos bőrű emberek számára. A készítmények elengedhetetlen alapját a La Roche-Posay városában működő gyógyfürdő-központban is használt, antioxidáns szelénben gazdag La Roche-Posay termálvíz adja, amely azonnali enyhülést nyújthat az érzékeny vagy irritált bőrnek.

A La Roche-Posay bőrgyógyászati hátterű kozmetikumok minőségét nem csupán a klinikai vizsgálatok eredményei, de elismert vezető bőrgyógyászok ajánlásai is alátámasztják.

A La Roche-Posay emellett élen jár a modern technológiák felhasználásban olyan speciális alkalmazások és eszközök kifejlesztésével, amelyek megkönnyítik az érzékeny vagy problémás bőrről való gondoskodást.

Az Eucerin története 1900-ban kezdődött egy úttörőnek számító innovációval. Isaac Lifschütz kémikus kifejlesztett egy finom alapkenőcsöt, amit “eucerin” – a csodálatos kenőcs – néven vívőanyagként használt stabil emulziókhoz. Prof. Unna, a modern bőrgyógyászat atyja, nagyon magas mércét állított fel a kenőcsökkel szemben: tartósnak, stabilnak és finom állagúnak kellett lenniük, ugyanakkor védelmet és ápolást kellett nyújtaniuk anélkül, hogy irritációt okoztak volna. 1903-tól az Eucerin emulgeáló hatóanyagként jelent meg a piacon. 1911-ben Dr. Troplowitz megszerezte a szabadalmi jogot a Beiersdorf számára és bevezette a piacra az első terméket, amely tartalmazta a hatóanyagot – az Eucerin port. Az 1970-es években az Eucerin sokoldalú elismerést szerzett az Eucerin pH5 Intenzív Testápoló és az Eucerin pH5 Intenzív Testápoló F orvosi testápolóinak köszönhetően.

FLEXIPURE

A kor előrehaladtával csökken a szervezetben található szilícium mennyisége. Ennek következtében felgyorsul az érelmeszesedés folyamata, a bőr hamar ráncosodik, gyakoriak a bőrgyulladások, az ínszalagok lazulnak és sérülékenyek, az ízületek pedig fájhatnak, ezért már 40 éves korban megfontolandó a szilícium pótlása. Pótolja a szilíciumot a Flexipure Original étrendkiegészítő oldattal. ¹

A Flexipure Original étrendkiegészítő oldat kúra nagyszerűen kiegészíthető a helyileg alkalmazható és lokálisan ható Flexipure Instant géllel.

  • Természetes – szteroidmentes készítmény, mellékhatások nélkül
  • Fájdalomcsillapítás – Szilícium+Glükozamin+Kondroitin-nal
  • Gyulladásgátlás – az esszenciális olajoknak köszönhetően
  • Gyors felszívódással a könnyed mozgásért
  • Praktikus roll-on adagolófejjel, gél állagú formulával

Kérdése lenne? Várjuk hívását! +36/66 441-043