2020. novemberi ajánlatunk!

A Vichy Laboratórium most először zárta tégelybe az öregedésgátló
Peptidek és ásványi anyagokban gazdag Vichy Termálvíz kombinációját a
kollagénhiány jelei ellen, melyet C-vitaminnal is gazdagított a
pigmentfoltok ellen.
A krémet olyan nőknek ajánljuk, akik átfogó anti-aging hatást, természetes eredetű, gondosan kiválasztott összetevőket keresnek.

  • SIMÁBB ARCBŐR
  • HATÁROZOTTABB ARCKONTÚR
  • EGYENLETESEBB ARCSZÍN
    KLINIKAILAG IGAZOLT HATÉKONYSÁG
  • Azonnal: jelentősen feszesebb bőr*
  • 4 hét múlva: kisimultabb ráncok **
  • 8 hét múlva: kevesebb ránc **
  • Csökkenő kontúrvonalvesztés és pigmentfoltok.

Ünnepi készülődés a BIODERMA-val.

A Bioderma már felkészült az ünnepekre, így minden vásárlás mellé 20% kedvezményt biztosítunk Nektek december 13-ig! 
👉Szerezd be még ma kedvenc termékeidet, vagy kérd dolgozóink segítségét, és megtaláljuk a tökéletes bőrápolód, amit garantáltan szeretni fogsz majd. 

Mire jó a micellás víz?

A micellás víz egy lépésben képes eltávolítani a sminket, faggyút és a különböző szennyeződéseket anélkül, hogy irritálná a bőrt. A napi arctisztító rutinba beépítve, reggel és este alkalmazva finoman tisztít, így még a legérzékenyebb bőr számára is megfelelő. Különösen alkalmas az olyan reaktív és intoleráns bőr tisztítására, mely számára még a vatta érintése is irritáló hatású.

Mik azok a micellák?

A micella kíméletes, nem-ionos felületaktív anyagok komplex struktúrája, láthatatlan mikrogömb formájában. Két pólussal rendelkeznek, egy hidrofil pólussal, ami oldódik vízben és egy lipofil pólussal, ami zsírral vegyül és inkompatibilis a vízzel. Ezzel a kettős affinitással képesek magukhoz vonzani mindenféle szennyeződést, és azokat a vattára juttatni. Így mindennemű, a külső környezetből származó lerakódást (smink, a légszennyezés maradványai, stb.) illetve a bőr természetes működéséből adódó szennyeződéseket is (faggyú,  izzadtság, hámló felületek) könnyedén eltávolítják.

Miért van különbség többféle micellás vízre?

Ahhoz, hogy tökéletes biztonságot és megfelelő kényelmet biztosítson minden bőrtípus számára, a BIODERMA Laboratórium konkrét micellaoldat-képleteket dolgozott ki a különböző bőrtípusok (érzékeny, intoleráns, zsíros, bababőr, stb.) igényeinek megfelelően.

La Roche Posay márkáról

A francia La Roche-Posay bőrgyógyászati kozmetika márka a bőrgyógyászokkal való szoros együttműködéséről, valamint az érzékeny bőrű emberek életminőségének javítására való törekvéséről ismert. Ezért a La Roche-Posay készítmények összetétele minimalista, előállításuk pedig szigorú termelési előírások szerint történik.

November 1 - Desember 31 között

-50% kedvezményt biztosítunk minden 2. alacsonyabb árú termékre.

Kérdése lenne? Várjuk hívását! +36/66 441-043